Käytiin tänään Kajaanin näyttelyssä ja kannatti mennä! Nämähän oli vasta toiset näyttelyt ja harjotusta tarvitaan mutta hyvin meni :)

Mandi kilpaili junnujen luokassa (8 yht.). Taas jännitti aivan sairaan paljon (itseasiassa niin paljon, että heräsin-nousin-kävin suihkussa jne- varttia vaille seiska kun piti herätä varttia vaille kasi enkä vaan tajunnu, että kello oli niin vähän..) Eihän esiintyminen mitenkään täydellisesti mennyt mutta huomattavasti paremmin jo kuin Lahdessa. MUSTI SAI PINKIN NAUHAN eli ERINOMAISEN arvostelun!!!

Taisin katsoa tuomaria suu auki kun sain sen hienon, vaaleanpunaisen nauhan.. ja sit katsoin Jaanaa ja sitten tuuletettiin! Meinas päästä kyllä itkuki multa sekä Jaanalta ku niin liikututtiin. Kaikista kahdeksasta nartusta oltiin sitten kolmansia. Eli Hienosti meni.

Arvostelu kokonaisuudessaan meni näin: (tuomari Riitta Liisa Lehtonen)
Erittäin hyvän tyyppinen. Kaunispäinen nuori narttu. Hyvin kulmautuneet raajat. Riittävä luusto. Pitkähkö lanneosa. Hyvä karva ja häntä. Liikkuu hyvin. Esiintyy hyvin. Miellyttävä luonne.

Tuomari kävi vielä erikseen sanomassa, että kunhan Mandi saa lisää ryhtiä ja reippautta olemukseensa niin hyvin menee! Tästä on hyvä jatkaa.

Muutama Jaanan ottama kuva:

Tässä mennään kehää ympäri
1463236.jpg
1463238.jpg

1463240.jpg
 Tässä jos tarkkaan katsoo niin näkee Mandin nauhat (oltiin vielä jatkossa kilpailemassa paras narttu kisassa)
1463241.jpg

Meillähän oli tarkoitus ottaa vielä lopuksi kunnon kuva Mandista ja hienoista nauhoista, mutta kun oltiin kolme ja puoli tuntia oltu ulkona jäätävässä tuulessa ja pakkasessa niin jotenki kohmettuneena se sit unohtui..