Ja taas kerran meidän Mandi osoitti fiksuutensa ja viisautensa. Saimme viikonloppuvieraaksemme lagotto Nadan. Ystävyksillä meni viikonloppu hienosti vaikka välillä elämä olikin yhtä sirkusta!

No, tänä aamuna päästin koirat pihalle ennen (koirien) aamupalaa. Mandihan kyllä tietää, että kannattaa tehdä tarpeensa mahd.pian, jotta saa ruokansakin nopeammin. Minä seisoin pakkasessa ovenraossa pyjama päällä ja Mandi sujahti melkein samantien eteiseen kun oli hommansa hoitanut.

Nada jäi pihalle tuumailemaan ja Mandi alkoi hermostua. Oikein näki siitä, ettei hermot meinanneet pitää kun aamupala alkoi viivästyä (itseäkin alkoi kyllä jo palella). Sanoin Mandille, että käy hakemassa Nadan. Mandi lähti samantien ovesta ulos, meni Nadan luo ja kutsui sitä leikkiin, sai Nadan mukaan ja juoksi ovelle..mutta ei, Nada jäi terassille eikä suostunut tulemaan sisälle. Sanoin uudelleen Mandille, että hakee toisen sisälle..eipä aikaakaan kun koirat kiiti pihalla täyttä laukkaa edestakaisin kunnes Mandi juoksi täysillä eteiseen ja kas! Nada tuli perässä!!! Taktiikka pelasi.

Tässä kaverukset pihalla tänään päivällä:
1193151.jpg

Käytiin myös mökillä tänään, Ninokin tuli mukaan:
1193154.jpg

Nino oli selvästi joukon pomo. Mandille oli uusi asia, että joku koira saattaisi ärähtää sille, joten päättikin sitten pysytellä Ninosta vähän kauempana. Pikkuhiljaa meno rauhoittui ja koirat tutustuivat toisiinsa.

Tässä koko porukka Oulujärven jäällä (taas lumituiskussa):
1193158.jpg