Ja kun me sitä lunta tänne aikaisemmin niin hartaasti toivottiin, niin on sitä kyllä nyt piisannutkin, hyvänen aika sentään. Meidän perheessä kannattaa jättää koira sisälle lumitöiden ajaksi, tai sitten käy näin:

Kaveri on kyydissä KOKO ajan :)
1250341.jpg

Tässä muuten meidän saunarakennus, hyvä kun edes pilkahtaa sieltä jostain lumen seasta:
1250345.jpg

Yksi asia mistä haaveilin ennen koiran tuloa, oli päästä hiihtämään sellaisen kanssa. Ja nyt me sitten se tehtiin! Iskä kävi ensin Mandin kanssa kokeilemassa miten homma sujuu ja sujuihan se (kunhan vain Mandilla oli joku karahka suussa). Pahimmat energiat oli jo pihalla, joten ei meilläkään mitenkään hankalaa ollut. Välillä huomasi aina jotain todella kiinnostavaa "kiitävän" lumessa, eli suksen kärjet, ja niitä piti yrittää saalistaa mut suht hienosti matka kuitenkin sujui! Sitten Mandi kuuli mökkinaapureiden kävelevän läheisellä tiellä, hirveästi kiinnosti lähteä tutkimaan, mutta pysyi kuulkaa ihan siinä meidän lähellä. Sanottiin aina vaan, että Mandi tännepäin ja koira kulki kuin unelma! Mahtavaa!!

Hiihtoreissusta ei saatu kuvia, mutta tässä muutama rantakuva:

1250339.jpg

Mandi tähyilee Ärjän saareen, sinne me tytöt vielä tänä keväänä hiihdetään!
1250349.jpg

Ja tässä meidän keskenkasvuinen noutajanalku, peppu vielä korkeammalla (ja vielä vinossakin)mutta jospa siitä kasvaa vielä sopusuhtainen kulkija..
1250351.jpg