No onhan vierähtänyt aikaa siitä kun viimeksi päivittelin. Vitsi, vaikka mitä kivaa tapahtunut. Alla tuoreimmasta vanhimpaan.

Elikkäs meillä kävi mopsivieras! Jekku nimeltään (6kk). Oli ihan yökylässäkin. Alussa juoksivat ja riekkasivat aivan mielettömästi, Mopsi vaan yllytti ja ketterämpänä kiusasi meidän Mandi-reppanaa :) Mandilla vaan tassut luisti ja mopsi pomppi tyytyväisenä sinne tänne. Ja tuli sitten todistettua, että noutajat tipahtavat ennen mopseja.
1027475.jpg

Sitten kun olivat riekkuneet itsensä väsyksiin (jopa mopsikin) niin jaksoivat hienosti poseerata:
1027479.jpg
1027473.jpg
Ja vielä vähän lähempää:
1027483.jpg
Huomaatteko muuten Mandin väsyneen ilmeen ja silmäpussit? Se oli oikeesti aivan uuvuksissa tästä mopsin vierailusta. Aamulla katseli mua stressaantuneesti ja kysyvästi, että eikö tuo kaveri voisi jo millään poistua kotiinsa. Voi pientä.

Sitten tähän väliin kevennys. Hermanni-kissa keksi jo kauan sitten yllättävän nukkumapaikan. Ei vain ollut nukkunut siellä aikoihin, joten säikähdys oli aikamoinen kun aloin laittaa pyykkiä koneeseen:
1027453.jpg
Siellä se kehräsi tyytyväisenä. Kätevä paikka kadota koiran näkyvistä.

Heidi ja pojat olivat (vihdoinkin) käymässä syyslomalla täällä. Mandi taisi tehdä kaikkiin vaikutuksen :) Hepen mielestä hirvee härdelli, Arttu jaksoi hoitaa (varsinkin Hermannia) ja Marcustakin taisi naurattaa yöunien vähyys (Mandilainen herätti pojat jo aamukuudelta hyppäämällä sänkyyn ja nuolemalla naamaa..ja teki sitä sitten säännöllisesti puolen tunnin välein kunnes heräsivät)

Hepe sai tehtävän mökillä kalastaa "loput kalat" Iskän kalalammesta. Mietti siinä aikansa miten homman hoitaisi kastumatta. Mandikin innoissaan  mukana kahlailemassa:
1027461.jpg
Ja Hepehän keksii keinot! Meni kanootilla ympäri pientä lampea (ei törmännyt kuin ehkä viidesti aitoihin) ja Iskäkin tuli haravalla niitä kaloja hätistelemään.
1027463.jpg
Mutta ei kalan kalaa. (Tämä on jokavuotinen juttu. Iskä laittaa kasvamaan kuhia, haukia, ahvenia jne mutta aina ne jonnekkin vaan yllättäen häviävät)