Käytiin äsken Jaanan ja Mandin kanssa koirakoulun eka tapaamisessa. Mandi saa vasta huomenna toisen rokotteen, joten oltiin vaan katsomassa mitä siellä tapahtuu. Oltiin tosi aikasessa, joten ehdittiin tutustua yhteen "tolleriin" ja yhteen ISOON mustaan labradoriin.

Mandi oli tosi ihmeissään ja hyvin onnellinen kaikesta. Se istahti ison labbiksen eteen silleen pystyistuntaan (hitsi kun kamera jäi kotiin) ja piteli käpälillään uroksen kuonosta kiinni!

Sitten paikalle alkoi tulvia noutajia, oli tosi villiä kun siellä täällä pyörähteli eri näköisiä ja kokoisia koiria. Kun virallinen osuus alkoi, laitettiin meidän koira lämpimään autoon ja jäätiin katselu-kuuntelu oppilaiksi katoksen alle...kunnes meitä pyydettiin häirintäavustajiksi. Oli muuten tosi jännää seistä räntäsateessa aivan kohmeessa hampaat kalisten ja märkänä ja housut polvia myöten kurassa. Ja mulla vielä suoraan töistä tulleena päällä siistein takki ja villahuivi (muilla tyyliin kumpparit ja toppavaatteet). Luojan kiitos en aamulla laittanu korkokantakenkiä jalkaan niinkuin suunnittelin (en muistanu aamu-unisena tätä koirakoulujuttua). Siellä kun ois kentällä seissy korkkarit jalassa niin ois saattanu jäädä seuraavat kerrat väliin.

Saatiin hyviä vinkkejä kotiläksyksi, kontaktin ottoa (siinä M on jo hyvä), nätisti hihnassa kulkemista jne. Ja ensi viikolla Mandi pääsee itsekin mukaan. Ja siitä lisää myöhemmin, nyt äkkiä takan ääreen sulamaan.