Mandi näytti meille omaavansa labbiksen peruspiirteen, eli ahneuden. Kaveri oli hoidossa muutama päivä sitten ja olivat henganneet pihamaalla. Ruoka-ajan tultua Mandi oli syönyt ruokansa ja oksentanut melkein heti. Ja aika pian sen jälkeen oli alkanut turvota aivan sairaasti..! Ja hoitaja oli mennyt heti katsomaan kuistille, ettei vain olisi Musti käynyt varkaissa. Ja olihan se! Oli kaivanut vilttikasan alta koiranruokasäkin ja avannut sen ja tyhjentänyt sen melkein kokonaan!!!

Ensi reaktio oli naurunsekainen kauhistus, kun koira oli NIIN ISO JA PULLEA. Ja ollaan kolme viikkoa sitä laihdutettu -kun ollaan taas viikonloppuna menossa näyttelyyn :) Mutta sitten iski paniikki, jos se saakin sen suolikiertymän vai mikä sen nimi nyt onkaan. Eli pari päivää Mandi on nyt ollut tiukan tarkkailun alla eikä lenkillä olla käyty juuri ollenkaan. Nyt voi ehkä jo huokaista helpotuksesta, luulisi pahimman vaaran olevan ohi. Mutta kyllä pelästyttiin, tuntui aivan kauhealta jos oltaisi menetetty meidän Mustikulta.

tässä kuvaa viime viikolta:
1444611.jpg

Ja tässä seuraavana aamuna siitä kun kaikki kauhea tapahtui, osa ruuasta on sulanut, mutta kyllä siitä silti vielä näkee, että tulipa kerrankin syötyä vatsa täyteen.
1453317.jpg