No nyt se piina on ohi!!! Näyttelyt oli eilen ja hengissä selvittiin. Itse esitys meni just niin karmeasti kun pelkäsin: Mandi alkoi rettelöimään ja sai hirveät hepulit. Yhden hepulin aikaan hihna pääsi irti, mutta luojan kiitos Mandi ei itse sitä huomannut ja sain napattua sen kiinni.. Tuomarin edessä seisominen meni hyvin ja siitä olen iloinen. (ja varmasti yksi syy Mandin hepuleihin oli se, kun se vaistosi mun jännityksen).

Ei siis sijoituttu mitenkään mutta arvostelu oli hyvä (meidän mielestä): Erittäin hyvän tyyppinen. Hieman pulskassa kunnossa oleva pentu. Otsapenger voisi olla selvempi ja tällä hetkellä hieman takaluinen (?) kallo-osa. Hyvä kaula, selässä pehmeyttä. Hyvä rintakehä. Hyvät kaarevat kylkiluut. Erinomaiset takakulmaukset. Hyvät matalat kintereet. Vahva raajaluusto. Etuliikkeissä vielä hieman löysyyttä, muuten hyvät liikkeet. ESIINTYY REIPPAASTI. - ja esiintyi todellakin reippaasti :)

Mutta ei Mandi sentään ainoa pentu ollut, joka villiintyi. Useampi koira karkasi toisiin kehiin, yksi kakkasi kesken juoksemisen jne. Tuomari suhtautui hyvinkin lempeästi ja kärsivällisesti villiin ADHD laumaan. Mutta yksi asia pisti silmään ja se oli nämä passiiviset pennut. Kyllähän sitä sievästi hihnassa juostiin mutta silmissä ja liikkeissä ei ollut mitään eloa. Ja takuuvarmasti mieluummin otan meidän reippaan ja kahelin koiran kuin sellaisen tossukan.

Kasvattajaakin nähtiin ja vilaukselta Mandin veli! Kasvattaja kehui Mandin ulkonäköä eikä hänen mielestään ole liian lihava. Mandi ja sisarukset vaan ovat niin jämäköitä ja vantteria. Ja me ollaan ihan samaa mieltä. Ehkä ihan pikkuisen voisi olla hoikempi mutta ei todellakaan paljon.

Näyttelyistä ei ole kuvia (huh) koska Jaana pelkäsi, että juuri silloin tulee taas hepuli :) Suuri kiitos vielä tukijoukoille! Banderolleja ei näkynyt mutta henkisestä tuesta kiitämme Arttua, Annaa ja Satua!!!!

Samana viikonloppuna pidin näille samoille tukijoukoille ja lisäksi Hepelle ensiapukurssia. Ja kukapas muukaan kuin meidän Mandinen oli kovalla tohinalla mukana!

Tässä herätellään "tajutonta" potilasta
1322806.jpg

Tässä taas tarkkaillaan miten Heidiltä sujuu kylkiasentoon kääntäminen
1322808.jpg

Heidiltä alkoi mennä jo hermot apulaisen läsnäolosta :)
1322807.jpg

 Ja lopuksi elvytettiin!
1322804.jpg

Jokaisen "tajuttoman" kävi huolellisesti tarkistamassa ja herättelemässä (nuolemalla kasvoja jne) Jopa elvytysnukkekin sai osansa huolenpidosta. Olisikohan Mandillekin pitänyt antaa todistus hyväksytystä ensiapukursista?