Ja nyt kyllä jännittää niin paljon, etten tiedä miten päin olisi. Ilmoittauduttiin nimittäin koiranäyttelyyn jokin aika sitten! Valittiin näyttely ihan paikkakunnan perusteella, eli Lahteen ollaan menossa kun siskokulta siellä asustelee. Näyttely on labradorien oma mutta sitä me ei huomattu, että se on samalla PÄÄerikoisnäyttely!!!! Herranen aika. Mandin ja meidän ensimmäinen näyttely ja valittiin sitten vuoden hienoin sellainen :)

Ja minä päätin, että voitan pelkoni ja esitän koiran siellä ihan itse. Mutta miten voikin jännittää näin paljon! Arvostelulle ihan sama mitä sieltä tulee, mutta sitä me jännitetään saako Mandi hepuleita siellä kesken kaiken.. antaahan ne varmasti pennuille jotain anteeksi mutta silti. Käytös ei todellakaan aina ole sitä huippuluokkaa.

Jonkin verran ollaan treenattu seisomista ja hihnassa kulkemista. Välillä menee hienosti ja välillä ei niinkään hienosti. Mutta rohkeasti me sinne lähdetään ja katotaan miten käy! Ensi viikolla enemmän tietoa sillä näyttely on nyt sunnuntaina apuaaaaa