Mandilla taitaa alkaa se teini-ikä..tai sitten sen oikea luonne alkaa tulla esiin! On alkanut varastella ja napata tavaroita pöydiltä ym. mitä se ei aikaisemmin tehnyt ikinä. Isänpäivänä se alkoi: laitoin mökillä hienon tarjottimen Iskälle, missä oli leivos, vastapuristettua mehua, kahvia ja riisipiirakka kinkulla ja juustolla. Ja kun selän käänsin, niin riisipiirakasta oli hävinnyt täytteet! Ei voinu muuta kuin nauraa! Iskäkin vaan sanoi, että Mandi ajatteli hänen linjojaan :)

Tässä muutama päivä sitten MINÄ laitoin ruokaa ja Jaana lepäsi sohvalla (yleensä toisinpäin) Kaveri yritti herättää huomiota ja kun ei siinä onnistunut (ei siis tippunut mitään) niin yhtäkkiä kuului KOPS jalkojen juuresta. Minulle tuotiin kaukosäädin! Jaana sanoi, että oli hiljaa napannut jotain ja hiipinyt keittiöön. Onnistui saamaan huomion, aika ovela.

Pari päivää sitten nousi puulaatikon päälle ja nappasi uunin reunalta jotain pientä. Kysyin Mandilta, että mitä sulla on suussa?? Ennen aina näytti ylpeänä ja kulki ympärillä ja esitteli saalistaan. No nyt katsoi minua, juoksi makkariin ja syöksyi sängyn alle! (Sain kuitenkin koiran kiinni ja saaliina oli kaakelin palanen, joka odotti liimaamista)

Ja vielä yksi: loikoiltiin sängyllä ja kuultiin, että nyt taisi koira ottaa jotain kahisevaa. Kutsuttiin koira takaisin ja sieltähän saapui noutaja Apu-lehti suupielessään. Sanottiin, että tuo lehti tänne ja niinhän se toi! Tiputti sängyn päädylle rypistyneen lehden.

Ai, että tämä koiranomistajan elämä on mukavaa :)