Viime yönä satoi tänne Pohjoiseen ensilumi ja sehän oli samalla Mandi pienen ensimmäinen kohtaaminen lumen kanssa! Jaana käytti aamukuudelta ensi kerran, silloin vielä satoi. Mandi oli ollut kovin kummissaan ja katsellut pää kallellaan tätä outoa ihmetystä. Jaana oli kävellyt pihalla ja lumi oli narskunut jalkojen alla ja sehän se vasta kummaa olikin! Aika pian oli kuitenkin jo yrittänyt napata lumihiutaleita suuhunsa :)

Minä käytin sitten klo 8 aikaan ja vitsi, että oli kaunista. Koskematon piha (en saanut kyllä kauaa nauttia tästä näystä) ja Mandihan meni jo vanhana konkarina esittelemään mitä kaikkea kivaa lumessa voi tehdä! Juoksi kuin väkkärä pitkin pihaa ja teki voltteja joka suuntaan ja sitten oli se paras: mandi leikkii rodeota joskus jonkun tosi ihanan lelun kanssa. (Siis tanssahtelee rodeohyppyjä lelun edessä tai lelu suussa jne.) Mutta nyt koko piha oli yhtä ihanaa lelua!!! Se ei tiennyt miten päin olisi ollut kun piti tanssahdella joka puolella. Vitsi kun ei saanut videolle, kamerasta loppui akku taas kerran.

Mutta pari kuvaa sain, ei ole kyllä kauhean hyviä mutta muistoja kuitenkin. (Ja rehellisiä jos ollaan niin kävin äkkiä lataamassa akkua ja Mandi olisi halunnut jo sisälle mutta heitin sitten pallon niin juoksi sen kanssa. Eli ei ihan aitoja otoksia.)

971484.jpg

971488.jpg